Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Bastiaan Ragas

De Zanger:
Bastiaan zong  als tieneridool in de boyband Caught in the Act en verkocht 12 miljoen platen in Europa en AziŽ
.

 
Theater & Musical:
Hij schitterde als Radames in de succesvolle musicalproductie Aida en ontvingeen musical Award voor de Beste Mannelijke Hoofdrol.
Verder vertolkte hij de hoofdrol van D'Artagnan in de succesvolle musicalproductie De 3 Musketiers. Verder schreef en co-produceerde hij drie solo-albums

Bastiaan trad op in het theater als gast bij Liesbeth List, Nightwriters, Mike en Thomas en met zijn eigen theatershow de "TCB Elvis Band' veroverde hij de theaters in Nederland en BelgiŽ.
Hij speelde samen met Rick Engelkes en Saskia Temmink in het klassieke stuk 'Bedrog' van Harold Pinter, onder regie van Peter de Baan.

Momenteel speelt Bastiaan in de met door recensenten onder sterren bedolven 'Help! ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt', gebaseerd op Kluuns bestseller.
In deze cabaretcomedy-voorstelling wordt de vrouwelijke hoofdrol afwisselend gespeeld door Dorien Haanen en zijn eigen vrouw Tooske Ragas. Veldhuis en Kemper schreven samen met Bas de muziek.
Als theaterproducent "De Rode Boksbal" is hij verantwoordelijk voor "Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt" en voor de theaterbewerking van bestseller "Haantjes" van Kluun.
In het theater te zien met Daniel Boissevain in de hoofdrol; het script en de regie zijn van Dennis vd Ven (Jurk, Neonletters).

Film, televisie & radio:
Bastiaan speelde hoofdrollen in films als "Sportman van de eeuw, de met internationale prijzen overladen Familiefilm "De Indiaan" en de met een Gouden Kalf bekroonde film "Escort".
Ook was hij te zien in succesvolle series als Gooische Vrouwen en All Stars.
Bastiaan presenteerde het tv-programma "Eyeopener"voor Veronica, Staatsloterij Zomershow voor RTL4, Miss Nederland verkiezing 2008 en de Dinnershow of Dreams van Frank Wentink.
Naast zijn werkzaamheden als zanger, presentator en acteur is hij ook te horen als voice-over bij talloze televisieprogramma's en is hij de vaste zenderstem van Radio 2.

Bastiaan was begin dit jaar te zien in de VPRO drama-serie "Beatrix", Oranje onder vuur" als Prins Willem Alexander, naast Willeke van Ammelrooy (Beatrix), Katja Herbers (Maxima) en Eric Schneider als Bernhard.


Boek:
Over zijn eigen ervaring als vader van vier kinderen verscheen in 2011 de bestseller `Maar je krijgt er wel heel veel voor terug`, waarin Bastiaan herke4nbaar, ironische en lekker leesbaar de perikelen van het vaderschap beschrijft. Het is binnen een jaar inmiddels toe aan de vierde druk. In het najaar verschijnt een tweede boek van zijn hand.
Bastiaan is ook vaste columnist voor het blad Flair.