Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 home    boek   contact 

Tim & Faab

DJs Tim en Faab zijn compleet gestoord en helemaal de weg kwijt.
Maar ze weten wel hoe je een feestje moet bouwen!
Met hun goed gevulde platenkoffer draaien ze elke muziekstijl die je maar kunt bedenken. En dan bedoel we ook echt ELKE! Van Top-40 tot dance-classics, smartlappen, happy hardcore, meezingers, disco-stampers, rock-rammers, Nederlandstalig en retro-hits.

Niets is te gek voor deze gasten, niet voor niets zijn Tim en Faab; de Gekste DJs van Nederland. En ze zijn er nog trots op ook!
Tim en Faab leerden het DJ-vak in de 70s, groeiden op in de 80s, pakten een tripje mee in de 90s en snappen ook de muziek van NU.
Deze doorgewinterde jocks weten echt elk publiek aan het dansen te krijgen.
Ze vermaken iedereen met hun muziek, en hun aanstekelijke positiviteit en zelfspot.
Schaamteloos zoeken zij de grenzen van muzikale geloofwaardigheid op.

Een avondje Tim en Faab is genieten van begin tot eind. Zij nemen je mee op een onverwachte en vooral interactieve reis door de muziek van toen, nu en straks. Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit in muziekkeuze, verbazen Tim en Faab hun publiek keer op keer.
Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen en het kijken naar Tim en Faab.

Dit duo vermaakt zichzelf de hele avond, wat voor de toeschouwer soms hilarische momenten oplevert.
Door de relaxte sfeer die er ontstaat is het optreden van Tim en Faab geschikt voor jong en oud! Aan het einde van deze te gekke show zal iedereen denken

DIT HAD IK VOOR GEEN GOUD WILLEN MISSEN!