Home   Bands   Artiesten   Drive in shows   DJ's   Specials  
Bruiloft   Kermis   Carnaval    Prijzen   Referenties

  Bayerische Bierfest
 
 

Een uniek concept !

U wilt ‘iets’ organiseren, dat afwijkt van het gangbare entertainment en vraagt zich af wat het publiek, uw gasten, zou boeien.

Pullen bier, Sauerkraut und Bratwurst en schöne Mädchen doen een avond eigenlijk bij voorbaat al slagen, maar… voorwaarde voor het welslagen is wel, dat het entertainment heel goed is afgestemd op het thema.

Wij bieden u daarvoor de kant-en-klare oplossing in de vorm van het
Bayerische Bierfest.

Een zorgvuldig samengesteld programma, gevormd door optredens van het 6-koppige gezelschap Die Münchener Schmachtfetzen, omring door het ballet van Helga Trunkenbold, bestaande uit 3 hübsche Dirnchen.

Die Münchener Schmachtfetzen oftewel de familie Ingolstadt, verzorgen een live-optreden van 2 lange sets, bestaande uit louter Duitse Schlagers en feestelijke meezingers. Du, Ein Festival der Liebe, Marmor, Stein und Eisen bricht, Ein Stern, Ein Bisschen Frieden, kortom: van de eerste tot de laatste noot één groot feest der herkenning. Het voor- pauze- en naprogramma wordt verzorgd door de Bayerische drive-in show van dj’s Albert Altendorff & Holger Holtzkirchen. Dus de hele avond muziek, geen ongemakkelijke pauzes.

De presentatie is in het Duits de podiumaankleding is geheel in Beierse sfeer. Decorstukken, skihut als drive-in behuizing,  overal is aan gedacht. Natuurlijk wordt de feestvreugde alleen nog maar verhoogd, als ook de gasten in gepaste kledij verschijnen en ook de organisatie en medewerkers zich conformeren aan de dresscode !

Niets staat dan een geslaagde avond nog in de weg !

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl