Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact  

Sven Versteeg

Nadat Sven vanuit het niets de finale bereikte van 'Jantjes Verjaardag' talentenjacht, kwamen er direct zoveel positieve reacties, dat hij besloot om zich voor de volle 100% op zijn zangcarrière te richten.
Er kwamen veel aanvragen binnen, hetgeen resulteerde in talloze optredens in het land.

Sven bracht diverse eigen singles uit, zoals "Alles voor mij", "Verliefd zijn" en "Liever de liefste".
Onlangs verscheen de nieuwe single "Jij wordt de mijne", geschreven door Jan Rooymans & Cris Silo en geproduceerd door the Companions.
"Jij wordt de mijne" is een aanstekelijke, swingende plaat voor zowel op de radio als in de kroeg. De nieuwe plaat is uitgebracht op het label Cornelis Music en schiet momenteel omhoog in de Nederlandstalige hitlijsten.

Intussen is Sven een veelgevraagd zanger'/entertainer, die bij ieder optreden de zaal op z'n kop zet. Dit werd ook opgemerkt door het gezelligste feestcafé van Nederland, Bolle Jan, waar Sven nu iedere donderdag te vinden is.

Wat is er bij optredens van Sven Versteeg te verwachten ?
Een flinke dosis entertainment en interactie met het publiek en op muzikaal gebied veel hits uit het verleden, plus op maat gemaakte medleys en mash-ups.
Feest dus !