Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact  

Yves Berendse
Een korte terugblik leert dat 2016 voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was.
De pas 23-jarige zanger uit Zandvoort tekende een platencontract bij Dino Music en zijn single Zin in Jou werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Hij zag het aantal optredens sterk toenemen en hij deelde al vele affiches met bekende namen.

Door zijn energieke manier van optreden, zijn commerciële setlist (met o.a. Ik leef niet meer voor jou, Laat me, Mag ik dan bij jou en natuurlijk zijn eigen hits Zin in jou, Voor jou en zijn nieuwe 2017 single Ik wil alleen maar jou) en zijn grote gunfactor neemt de belangstelling voor Yves Berendse maandelijks toe en wordt hij nu ook buiten de Amsterdamse regio steeds vaker geboekt.

Tijdens de jaarlijkse Buma Awards in Den Bosch kreeg Yves Berendse de Buma Talent Award 2016 uitgereikt als beste nieuwkomer en deelde hij het podium met grote namen op muziekgebied, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

In 2017 verschijnt zijn nieuwe single Ik wil alleen maar jou, wederom geschreven en geproduceerd door het succesvolle team John van Katwijk en Bas van den Heuvel. Opnieuw een energiek uptempo nummer met grote hitpotentie, dat het op de zenders en in het land weer goed zal doen.  Daarnaast trekt Yves regelmatig het land in samen met mede Gents Danny Nicolay en Danny Froger.

De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zijn belofte waargemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een vaak geziene gast op de Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds groter wordt geschreven op de affiches.
Inmiddels worden zijn eigen hits, zoals ‘ZIN IN JOU’ en “ALS ZIJ DANST’ luidkeels meegezongen en heeft hij zijn plaats tussen de grote namen volledig verdiend.

Met de release van zijn nieuwe single ‘LUST’ verbreed hij opnieuw zijn doelgroep en met zijn eerste album ‘HET EINDE VAN HET BEGIN’ zal hij menigeen verrassen.
Zowel vocaal als muzikaal is hij gearriveerd op een plek, die hem als artiest het beste ligt en waarin hij zich kan onderscheiden.
Sommigen noemen het Café Pop; Popmuziek die je ook in het café kunt meezingen!

Met zijn eigen band bestaande uit o.a. uit Lean Robbemont (Waylon), Clemens Blacquiere (Marco Borsato), Marcel Schimscheimer (Froger) en Bas van den Heuvel (Ladies of Soul, Glennis Grace)
heeft hij muzikaal een solide fundering gelegd en voor zijn album productie heeft hij zich verzekerd van grote namen zoals o.a. John van Katwijk, Edwin van Hoevelaak en Bas van den Heuvel.

Op dinsdag 4 september zal voor YVES BERENDSE een lang gekoesterde wens in vervulling gaan.
Dan presenteert hij in een uitverkocht TUSCHINSKI THEATER in Amsterdam zijn 1e album en geeft hij zijn eerste grote solo concert met zijn eigen band en backing vocals.
Zijn album ‘HET EINDE VAN HET BEGIN’ betekent vooral het begin van vele nieuwe dromen.