Home     Bands    Artiesten    Drive in shows    DJ's    Specials Bruiloft    Kermis    Carnaval     Prijzen    Referenties   Contact


Django Wagner

 

De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Inmiddels kunnen we spreken van een feestklassieker!

Na Kali volgden grote hits als: “Mooie blauwe ogen“, “Mijn naam dat is Marina“, “Maar toch blijf je me trouw“, “Die ene mooie vrouw“, “Dat ene moment” en “We dansen samen de bossa nova“.

Succesvolle cd-albums zijn “KALI
“, “MIJN GEVOEL” en “ALS DE NACHT“. Deze albums staan stuk voor stuk langdurig in de album top 100. Voor de albums “Mijn gevoel” en “Als de nacht” krijgt hij een gouden cd uitgereikt.
Enorm succesvol zijn ook de duetten die Django met andere artiesten doet. “In ons café” met Frans Duijts en “Vlinders” met Antje Monteiro zijn grote hits. Deze duetten en nog vele andere, zijn terug te vinden op het cd-album “Samen“.

Het jaar 2015 brengt weer veel goeds voor Django. Zijn album “Mijn muziek, mijn passie” verschijnt en komt op nummer 1 van de album top 100. Hij wordt uitgenodigd om deel te nemen aan diverse tv-programma’s. Hij zit in alle afleveringen van Muziekfeest op het Plein van de TROS en Nederland Muziekland van SBS6 en begin juli was Django in Salou voor de opnames van “De zomer voorbij“.

Django scoort in het najaar van 2015 nog een grote hit met de single “Daar zijn vaders voorHet jaar wordt afgesloten met een prachtige kerstsingle: “Blijf jij na deze kerst voorgoed met mij“.

Django ontving in zijn carričre veel awards. Te veel om allemaal op te noemen. Hier noemen we de belangrijkste: de Zilveren Harp en een Edison
Hij is zowel door de BUMA als de PARTY AWARDS uitgeroepen tot beste zanger van Nederland.

Emoties
 is tevens een gevarieerd album met fraaie ballads en een aantal liedjes waarin sterke Latin-invloeden te beluisteren. Natuurlijk staat de succesvolle hitsingle Wij Met Z’n Twee (duet met Danny De Munk) erop en het aanstekelijke, eveneens op single verschenen Laat Me Lachen. Zeer opvallend is de uptempo Want ’t Is Weer Weekend. Django heeft dit nummer namelijk ook opgenomen in het Sinti (zijn moedertaal) en aan het album toegevoegd als speciale bonustrack. Voor dit nummer wist Django het Koninklijk Zigeunerorkest Roma Mirando te strikken. Een bijzondere samenwerking met een al even bijzonder resultaat.

Emoties
 mag een waardige opvolger van Mijn Muziek, Mijn Passie genoemd worden, het album dat Django vorig jaar zijn eerste nummer één album in de GFK Album Charts opleverde

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django Wagner heeft een imposant stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende.

Na een aantal succesvolle singles zoals o.a. “Jij bent anders nu” en een uitstapje naar de house met de Outsiders die een hardcore remix van “Kali” maakten, komt Django in het Coronatijdperk met een fantastische bewerking van “Volare.

In februari 2021 de single “Ik Wil Bij Je Zijn”.
In mei 2021 Outsiders x Django Wagner x Poke – “Oranje Team (Holland Hup) en in juni 
“Als De Zomer Komt” 

 

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl