Home    Bands    Artiesten    Drive in shows    DJ's    Specials  
 Bruiloft    Kermis    Carnaval   
Prijzen    Referenties

Frans Duijts

De Nederlandstalige zanger timmerde jarenlang aan de weg als Hazes-imitator, maar heeft steeds meer zijn eigen pad gekozen. Zijn single 'Jij denkt dat jij alles mag van mij' groeide uit tot een mega-hit, mede dankzij het programma 'De zomer voorbij' van Jan Smit, waar de plaat geregeld voorbij kwam. Nadat Frans zelf ook in het programma verscheen ging het 'los' met de carriere van de sympathieke zanger.
Met zijn debuutcd 'Zo ben ik mezelf', liet hij Nederland laten zien wie hij echt is.

Frans, die zijn eigen stijl beschrijft als 'een lach en een traan in een nieuw jasje', zegt muziek te maken voor een breed publiek. "Ik maak muziek voor chirurgen en tuinmannen, dat is ook te zien aan de mensen die naar mijn optredens komen", vindt hij. Volgens de zanger kan zijn muziek niet vergeleken worden met de muziek van Hazes. Beide zangers zingen weliswaar het levenslied, maar Frans onderscheidt zich naar eigen zeggen van Hazes omdat in zijn repertoire de accordeon veelvuldig voorkomt.

De liefde voor het levenslied is de artiest met de paplepel ingegoten. "Mijn ouders luisterden al graag naar het levenslied", legt de volkszanger uit. "Ik zie het als een taal die iedereen begrijpt." Duijts heeft bij het maken van de cd hulp gehad van Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham. Ook Edwin van Hoevelaak, de grote man achter artiesten als Nick & Simon en Jeroen van der Boom, heeft een bijdrage geleverd

 

 

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl