Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 

Jill Helena
Zangeres Jill Helena is een geboren entertainer. Een echte powerhouse-vocaliste, met een look, een stijl en voorkomen zoals geen ander.Jill is er klaar voor om door te breken in de muziekbizz.
Ze heeft met verscheidene mensen gewerkt, waaronder topproducers als DEEKAY (bekend van JLS/Missy Elliot), Charlie Mason (Miley Cyrus), King & White en vele anderen.
In 2012 heeft ze meegedaan aan de tv-show "The winner is..?  en als tweede geëindigd.
Deze ervaring was er een om nooit te vergeten en Jill heeft er dan ook enorm van genoten.

2013 markeert een start van een nieuw hoofdstuk in Jill's carrière.
Ze bereikt de finale van The Voice of Holland en met haar single “Als alle lichten zijn gedoofd” scoort ze een nummer 1 hit.

Naast een uitgebreid Engelstalig repertoire, van Alicia Keys tot Shirley Bassey, heeft ze ook op Nederlandstalig gebied veel te bieden zoals onder anderen te horen is in haar duet met Thomas Berge “In m’n armen”. Haar stem komt dagelijks vele huiskamers binnen in de leader van Goede Tijden Slechte Tijden.


Een tijd van groei en grote mogelijkheden.
Haar eerste single "Runaway" werd geproduceerd door het Duitse duo "King & White"en is uitgebracht in Duitsland. Een dancepop-nummer dat naar meer smaakt !
Er komen spannende tijden aan voor Jill en ze is vastbesloten stevig door te knallen.

Jill is erg dankbaar voor wat er allemaal gebeurt en vooral voor haar fans en familie, die haar door dik en dun steunen !