Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest.
Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

Vanaf 1-1-2010 reist Ronnie, beter bekend als ‘de man met de bakkebaarden’, als solo-zanger door ons land. In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, klepjes en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de bekende polonaise te krijgen.
Hits als Dans je de hele nacht met mij, Annemarie, M’n fiets is gejat, Zwemmen zonder slip en Japapa zullen u ter ore komen, maar ook nieuw repertoire.
De eerste solo-single die Ronnie uitbracht in november 2009 stond binnen een paar weken in de Mega Top 100 en bereikte een 54e positie. 
Kenmerkend is, dat Ronnie een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes.
De ene dag wordt hij ingehuurd om een huisartsenbijeenkomst op te leuken, de volgende dag om een discotheek vol jongeren van adrenaline te voorzien en de derde dag mag hij op een popfestival de rol van vreemde eend vervullen.

Niets is hem te gek en alles is leuk.
En altijd onder het motto:
  ‘We gaan ‘m effe lekker raken!!!’
Kijktip: Van een homepage wil Ronnie niks weten. ‘Geef mijn maar een huispagina’, zei hij tegen de webdesigner, en zo geschiedde.
Kijk regelmatig op www.ronnie.nl, want u mag het hele huis van deze zanger bekijken!!

Een optreden van Ronnie Ruysdael past ALTIJD en OVERAL