Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

DJ Cor

De bekendste feest-dj van Nederland is on tour! En dat betekent dat jij DJ Cor binnenkort ook bij jou in de buurt kunt verwachten!  

DJ Cor is in 1979 begonnen met draaien in tal van jongerencentra in ons kikkerlandje en na clubs in o.a. Almere, Bussum, Hilversum, Utrecht en Amsterdam, lokte het buitenland in de vorm van diverse clubs in Duitsland en Spanje. Maar heimwee is een rare ziekte en het werd tijd om wederom Amsterdam onveilig te maken. Het begon in Club La Louvre en via The News en Le Berry op het Leidseplein vond hij zijn draai (letterlijk en figuurlijk) in deze wereldstad. Na 10 jaar reisident Dee-Jay te zijn geweest in 2 van de drukst bezochte cafés van Nederland, Surprise-bar en Cooldown-Cafe, kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan en trekt DJ Cor weer door Nederland op zoek naar nieuwe uitdagingen en …… jullie!!

 

DJ Cor heeft inmiddels de nodige single’s (Hee, Hoo en Hey Hey) en compilaties uitgebracht, waaronder Party Party, De Après-ski Hits, Groeten Uit Salou, Yorin FM Après-Ski Café CD en Feestmix 2003. En nu natuurlijk de PartyHits Top 15 CD!
Dus voor een nacht stappen boekt u ook dit feestbeest uit Amsterdam! Feestend met DJ Cor de nacht door! Tja, je mag ’t eigenlijk niet missen…………………

 

DJ cor is solo te boeken, voor optredens van 2 uur, als DJ op de Feigling Party XXL en natuurlijk met de PartyHits Top 15 On Tour.