Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Media-consultancy, Full service evenementenbureau

 
 home    boek   contact   zoeken   

DJ Devious / Dennis Verheugd

De beste en nieuwste club tracks in de mix hoor je iedere vrijdagavond vanaf 21 uur op Radio 538.

De Powermix is nu ook te zien op TV538. Check kanaal 538 van UPC of Ziggo (in het extra pakket) en kijk iedere vrijdagavond vanaf 18 uur en zaterdagavond om 23 uur naar de beste hits en clips in da mix!
dennis-verheugd 

dennis-verheugdDennis Verheugd is van alle markten thuis. Of het nu gaat om de grootste klassiekers, of de beste disco classics, Dennis draait ze allemaal. Van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 15.00 uur en op zaterdag hoor je hem tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 10 Gold.

Naast het draaien met audio (dj) is Dennis Verheugd ook gespecialiseerd in het draaien met videoclips (dvd-dj). De clips waarmee hij draait zijn allemaal geremasterd. Dit betekent dat het geluid onder de videoclip is vervangen door het originele cd geluid. Hij beschikt inmiddels over duizenden videoclips vanaf de jaren 60 tot nu en dus voor allerlei feesten inzetbaar (disco classics, 90ís party, etc.). Dennis is resident dvd-dj op feesten als : Strictly 90ís (Waerdse Tempel, Heerhugowaard), The Legends/90ís for you (Hardersplaza, Harderwijk) en Stappers van Toen/Back to Chez 90ís edition (Chez, Marknesse). Tijdens deze partyís wordt er gebruik gemaakt van diverse plasmaís en/of beamerschermen waarop de videoclips te zien zijn.