Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

The Sunclub DJ Team
Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinken sinds 1997 de zomerse klanken van FIESTA van The Sunclub. Deze produktie is inmiddels een House-klassieker geworden. Jaydee, Typar & Atbe hebben in hun samenwerkingsverband The Sunclub inmiddels 2 albums en een tiental singles afgeleverd. Waaronder een aantal regelrechte knallers als FiŽsta de Los Tamborileros, Single Minded People, FiŽsta '98, Wetsuit, Splash, Movin' on!, Bandoneon. 
 
Gedurende 6 jaar was de club al Ďon the roadí vergezeld door A3 de mad percussieman. De groep trad op in Brazilie, Thailand, Maleisie, Griekenland, Turkije, kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond. 
 
Tussen het produceren en studiowerk door draaiden de jongens individueel als DJ, overal ter wereld. Als DJ TEAM waren ze echter nooit eerder te boeken. Samen met Dj Sunscream (o.a. Wicked music) maken ze sinds begin dit jaar de zalen en tenten onveilig. Zo draaiden ze al op feesten in Hannover, Gent, Tenerife, Sao Paulo en Koh Samou. Maar dichter bij huis mag ook!!
 
Door de jarenlange ervaring weten ze inmiddels wat het is om de zaal tegen het plafond te knallen. FIESTA 4 EVER is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen! 

In de zomer van 2003 is de Sunclub weer helemaal terug met een nieuwe versie van Fiesta gemixt door Vlaamse DJ Frank. Met de vocalen van de R&B/2-Step hit "Summer Jam" wordt de zomerhit van 2003 gescoord. Heel Nederland danst op "The Underdog Project vs Sunclub - Summer Jam 2003".