Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Winston Post

Op 30 september 1972 wordt Winston geboren in Vlaardingen maar hij groeit op in Rotterdam alwaar hij nog steeds woonachtig is.
Zijn passie voor muziek ontstaat al op vrij jonge leeftijd en hij raakt totaal onder de indruk van het werk van Ben Liebrand.

Gegrepen door Liebrand’s mixes zegt hij zijn ouders dat hij dat ook wil gaan doen maar pas aan het eind van 1999 gaat het bloed waar het kruipen kan. Hij gebruikt een studiootje bij een vriend op zolder en slaat aan het pielen.
Aangestoken door zijn passie koopt hij een eigen set en zo ontwikkeld hij zich. Winston is leergierig en leert veel van de DJ’s om zich heen.

Hij draait overal in Nederland en soms daarbuiten.
Hij had een eigen kar tijdens de FFWD DanceParade Rotterdam.

Winston draait vVoornamelijk Hard-Groovy, Techy-stuff, maar hij probeert er altijd wel een Break-Beat in te gooien, en zo geeft Winston zijn eigen draai aan zijn sets.

Prettige, gezellige harde tunes!

Van maart tot november 2003 heeft hij een aandeel in het radioprogramma “Turbulentie Live” op Stadsradio Rotterdam met oa Mark van Dale en Michel de Hey.
Daarna stapt hij over naar Fresh FM en krijgt Winston een aandeel in het danceradioprogramma “Floorfillers” elke donderdagavond tussen 19.00 en 24.00 uur samen met jongens als Johan Cyber, Erik de Koning en Mark van Dale.

Zijn favoriete draaiplekjes zijn:Escape,Now & Wow,FFWD,Revolution & Pacha
Set-stijl                               :Hard-Groovy, Techno