Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 home    boek   contact

 EEN SPETTERENDE FEESTAVOND
Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feest avond. Kwaliteit staat voorop. Om de kwaliteit te kunnen garanderen verkiest de Radio 538 Drive In Show kwaliteit boven kwantiteit. De show is zo succesvol door het gebruik van de beste geluidsinstallatie, de mooiste lichtshow de gegarandeerde presentatie van een Radio 538 disc-jockey.

EEN AVONDJE RADIO 538 DRIVE IN SHOW BETEKENT:
- De beste discjockeys van Nederland met bijvoorbeeld: Jens Timmermans, Barry Paf, Lindo Duvall, Jeroen Nieuwenhuize, Nick van der Bruggen of Rick Romijn.

 
- Een oogverblindend spektakel:
De Radio 538 Drive In Show is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door 1 of 2 Radio 538 discjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt. Tijdens de show worden er exclusieve Radio 538 Drive In Show T-shirts en stickers weggegeven en andere leuke 'hebbedingetjes', aangeboden door de sponsors.

- Promotionele ondersteuning:
De Radio 538 Drive In Show wordt volop gepromoot op de radio. Voorafgaand aan de show wordt de Drive In Show minimaal 15 keer per week in een spot op Radio 538 aangekondigd. In deze spot wordt vermeld waar de Drive In Show staat, met vermelding van de desbetreffende zaal of discotheek en de naam van de discjockey die de avond verzorgt.
Bij iedere boeking worden tevens 30 flitsende posters geleverd.

RADIO 538, DE NUMMER 1 VAN JONG NEDERLAND!

4 uur show: 2 Radio 538 DJs