Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   
De carričre van Hans is de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen. Begonnen met uitsluitend het spelen van standaard typetjes, ontwikkelde hij zich tot een allround entertainer.

Nog steeds zijn de standaard typetjes een graag geziene gast op feest of evenement. Het maatwerk neemt echter een steeds belangrijkere plaats in.

  • Animaties op beurzen
  • Speeches op maat ; derde spreker
  • Presentator als typetje of als zichzelf

Zijn gedrevenheid, creativiteit en improvisatievermogen maken hem tot een rots in de feestelijke branding van menige bijeenkomst.

Standaard types:

De Lakei
Hoflijk en in “stijl” vol humor ontvangt De Lakei de gasten. Naast de ontvangst kan hij optreden als “master of ceremony” en vraagba(a)k(en)

Leen Livingsteen
Ontdekken is zijn passie. Na vele omzwervingen is hij eindelijk op deze plaats terechtgekomen. Als Nederlands familielid van de beroemde David Livingstone zit het reizen hem natuurlijk in het bloed.

Kees van de Ketering
Een extra handje in de bediening is altijd meegenomen. Kees is echter niet de snelste en eenmaal in gesprek met de gast vergeet hij zijn werkzaamheden nogal snel.

Big Jay
Goed maar wel fout. Stoer maar hij maakt wel hondjes van ballonnen, nou ja hij probeert het in ieder geval. Daarnaast is Jay ook een carričre gestart als gastheer en gastzanger van de Seventies party van de band Out of Town.

Bram Beuker
Een blik en je ziet het direct die man is technisch…… Niet zomaar technisch nee hij is het hoofd van de technische dienst.

Toos
Zij maakt meer praatjes dan schoon.

Winnie Wijdebosch
Een vrolijke Surinaamse Tante die de gasten verwent met negerzoenen.

Karaoke met Amber en Big Jay
Deelnemers of geen deelnemers het wordt altijd een feestje. De gasten krijgen hun “Five minutes of fame” en Big Jay en Amber zingen zelf ook.


Maatwerk:

Speeches:
Hans verzorgde o.a.de volgende speeches op maat

  • Etiquette , zo zijn onze manieren
  • Is de klant nog Koning
  • Humor in de gezondheidszorg
  • De kunstschilder over auto’s slopen
  • Hou behoudt ik mijn personeel

Beursanimatie
Een samensmelting van de woorden stand en entertainment en dat is precies wat het is, entertainment dat zich afspeelt op en rond uw stand. Het deelnemen aan beurzen is een kostbare aangelegenheid. Daarom bent u op zoek naar een zo hoog mogelijk rendement. Het is van groot belang op te vallen bij de bezoekers van de beurs. Dit kan door een prachtig uitgevoerde stand, een audiovisuele presentatie of demonstratie van het product. U traint en motiveert u standbemanning om vooral actief te zijn binnen de stand. Dit zal ieder collega bedrijf op de beurs ook doen. Maar het belangrijkste is de communicatie tussen de beursbezoeker en U als standhouder. Door het toevoegen van “standertainment” verlaagt u de drempel om te communiceren. Er wordt gekozen voor een typetje dat past bij uw bedrijf of product. Deze ludiek uitziende persoon trekt de aandacht op een subtiele, of minder subtiele wijze. Hij legt contact met de beursbezoeker en brengt op humoristische wijze uw product of dienst onder de aandacht. De drempel uw stand binnen te stappen zal lager zijn en het bruggetje naar uw meer “serieuze” afstandbemanning is makkelijk gelegd.Uw “stand – act” is niet zomaar een act. Hans verdiept zich daadwerkelijk in uw bedrijf en haar producten en/ of diensten.
“STAND – ERTAINMENT” EEN UNIEK COMMUNICATIEMIDDEL
VOOR MEER RENDEMENT OP DE STAND

Referenties
Sita afvalverwerking, Opstalan Bouwbeurs, Vesting Finance Group, Motor Rai Live, Vakantiebeurs