Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   
Huub
 
Jongleur, goochelaar èn diabolo-virtuoos !
Huub zorgt voor bijzonder en verrassend entertainment op uw festiviteit.

Alle shows van Huub zijn afzonderlijk, maar ook in combinatie met elkaar te boeken. Ook is het mogelijk om de acts aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo kan Huub bijvoorbeeld uw winkel op ludieke wijze openen, een logo onthullen, uw producten uitdelen of er mee goochelen, etc... Creatieve ideeën van uw kant zijn altijd van harte welkom!

Huub is één van de weinigen die de kunst verstaat om op hoog niveau jongleren en magie tot één geheel te verweven.

NL Kampioensshow
Tijdens het NK jongleren 2010 is Huub met deze act Nederlands Kampioen geworden! Dit is een unieke act met verrassende effecten. Huub tovert ballen tevoorschijn uit vuurflitsen en alles verandert op magische wijze van kleur, inclusief zijn complete kostuum! Als hoogtepunt van de act (en deze truc is uniek in de wereld ) laat hij een lichtgevende diabolo over het podium zweven. Kortom een kleurrijk schouwspel.

De Show
Een compleet en afwisselend schouwspel, waarbij interactief goochelen gecombineerd wordt met spectaculaire jongleer acts en spitse humor. Als afsluitende act laat Huub zien waar hij zijn succes aan te danken heeft: de diabolo act. Huub maakt van het publiek een groep en met de groep een onvergetelijke show. Hij speelt als geen ander in op de reacties van het publiek en verwerkt deze vervolgens in zijn programma. Zo is elke show anders en een ware belevenis.

Juggling vs. Magic
Een tot in de perfectie uitgevoerde act, waarin jongleren met ballen, stuiterballen en ringen wordt gecombineerd met "Visual Magic". Dit zorgt voor een prachtig en ongelooflijk visueel schouwspel. "A must seen act"!

Diabolo Explosion
Dit is een act die zijn weerga niet kent; een meesterwerk dat door vele jaren training tot stand is gekomen. De diabolo's zullen op de meest spectaculaire manieren door de lucht vliegen. Huub blaast dit eeuwen oude speelgoed nieuw leven in door er een act mee neer te zetten zoals u nog nooit gezien heeft...

Straattheater
De straatshow is een korte, maar krachtige interactieve voorstelling van ongeveer 15-20 minuten. Tijdens deze voorstelling geniet het publiek van hilarische comedy en spectaculaire acts. Er wordt gejongleerd, gegoocheld, met diabolo's gegooid en zelfs brandende fakkels zullen hun weg door het luchtruim vinden! De show kan meerdere keren gespeeld worden.

Table-Magic
U kunt Huub ook als vingervlugge table-magician boeken voor uw evenement! Uiteraard kan het table-magic ook perfect gecombineerd worden in combinatie met één van de shows.