Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Bill Sousa's Happy Dixy Band
Om altijd aan uw vraag te kunnen voldoen en eventueel twee orkesten tege
Wij zijn een professioneel orkest, b
estaande uit 6 muzikale grapjassen met een absoluut gevoel voor sfeer en gezelligheid. Wij hebben een groot aanpassingsvermogen en leveren zodoende maatwerk voor ieder feest. 

 

Om altijd aan uw vraag te kunnen voldoen en eventueel twee orkesten tegelijk met gelijke kwaliteit aan te kunnen bieden, repeteren wij in een meer dan dubbele bezetting. Eventueel kan de bezetting uitgerust worden met een Grant Marshall.

Wat spelen wij ?
 

Het is moeilijk uit te leggen wat wij spelen. De nadruk ligt op happy dixie,
sing-a-long en swing-it-out.  Het is in ieder geval vrolijk,
er zit zang bij, het swingt, u hoort virtuoze solo's, het kan keihard of fluisterzacht, lopend of op een podium, in de hoek van een rokerig café of op het trouwfeest van......... misschien wel die van U.

 

Wat bieden wij ?


Het orkest munt uit in het vermaken van mensen. Dit begint al met de bus waarin wij ons verplaatsen, een blikvanger van alle gemakken voorzien, waaronder een omroepinstallatie, kantine, keuken, kleedkamer en ontspanningsruimte, zodat de orkestleden goed uitgerust bij u aankomen.

Voorts treden wij op originele kledij: bolhoed, vest, strik, zakhorloge, beenkappen.
Ook is het mogelijk voor u een optreden te verzorgen als clowns, paashazen, zwarte pieten, kerstmannen, koks en eventueel op verzoek nog verscheidene andere outfits.

Wij zijn op alle plekken en situaties inzetbaar !