Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Julius Jaspers

Julius Jaspers is de bedenker van Smart Cooking. Voor zijn eerste kookboek, Smart Cooking 1, won Julius Jaspers in 2003 De Gouden Garde. Smart Cooking gaat over entertainen, koken voor gasten terwijl je je met diezelfde gast bezig houdt en niet de hele avond in de keuken staat. Julius heeft inmiddels 5 Smart Cooking boeken gepubliceerd.

Naast zijn Smart Cooking boeken gaf Julius kookles, had hij een eigen kookstudio in Bussum en gaf hij geeft regelmatig lezingen over bijvoorbeeld hoe vooroordelen en tradities je smaak kunnen belemmeren. De afgelopen jaren heeft hij deze activiteiten echter afgesloten om zich voornamelijk te gaan richten op Studio Bazar (de kookwinkel van zijn moeder) en om meer tijd vrij te maken voor zijn tv-carrière. Julius is sinds 2010 te zien in het dagelijkse programma Topchef op RTL 5 samen met Meesterkok Robert Kranenborg. Bij Topchef worden in 12 selectieweken 64 koks opgeleid tot chefs, waarvan er uiteindelijk één overblijft. De Topchef!

In het nieuwe seizoen strijden de verschillende provincies tegen elkaar op culinair gebied en zal Julius Jaspers samen met Robert Kranenborg weer voor een smaakvolle prime-time invulling zorgen!

Julius Jaspers is te volgen via zijn eigen eblog, waarin hij dagelijks schrijft over zijn culinaire belevenissen.

Julius werd bij het Nederlandse publiek bekend door het succesvolle kook programma Topchef, wat hij samen met Robert Kranenborg al meer dan 200 afleveringen presenteert.

Kenmerken

Gedreven, Gepassioneerd, Inspirerend, Preseteren onder druk, Resultaatgericht, Serieus