Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Pierre Wind

Van kinds af aan toont Pierre Wind interesse in voedsel, drank, koken en alles wat met horeca te maken heeft. Met een hoop diploma’s in de voedselbranche op zak, ging hij aan de slag bij sterrenrestaurants als Seinpost, Saur en Prinses Juliana.

Pierre Wind kreeg bekendheid bij het grote publiek door zijn kookprogramma's op televisie, in 1997 met de serie 'De Eetfabriek'. Daarna nam zijn carrière een vlucht. Een van zijn stokpaardjes is het ontwikkelen van ‘smaaklessen’ voor basisscholen in samenwerking met o.a. het Voedingscentrum, Universiteit Wageningen. Het ministerie van VWS heeft dit inmiddels omarmd en hij heeft dit concept zelfs in China gepresenteerd.

Verder houdt Pierre Wind zich bezig met het schrijven van kookboeken, dichtbundels en columns, het doceren op verschillende hotel- en vakscholen, foodstyling en het geven van workshops, kookentertainment en lezingen op maat. Pierre Wind is een veelzijdige, gedreven chef die u op zijn eigen energieke wijze kan inspireren.

We kennen hem allemaal als een van de meest energieke koks op televisie. Pierre Wind is een wervelwind in koken, spraak en talenten.

Kenmerken
Bevlogen, Creatief, Deskundig, Entertainer, Enthousiast