Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

De Vermakelaar
Vincent Vingervlug.

Zelfs de verjaardag van de cavia wordt onvergetelijk met deze ongekroonde koning van entertainment! Vermaak in wat voor vorm dan ook, muziek, een mop, een grap, een truc, een spel, een stunt, Vincent is zo multifunctioneel als een zwitsers zakmes… Zijn vele, snelle, zeer humoristische goocheltrucs worden ondersteund door vaak rijmende teksten, lopend door de zaal of centraal voor het publiek.
                 

Animaties.

Indien u dat wenst is het in overleg ook mogelijk dat hij in uw bedrijfskleding 

zijn kunsten vertoont, of vindt uw feest plaats in wat voor thema dan ook, laat

het hem weten en hij past zich er op aan. De vermakelaar heeft zo al op

feesten gestaan als monteur, conducteur, (milieu-)ambtenaar, schilder,

zigeuner, cowboy, engel, bedienend personeel, brillenverkoper, agent,

vuilnisman, indiaan, als wortel en als beer en nog heel veel gedaantes meer.

 

Fakir Ali Gasolie.

Vincent als Fakir Ali Gasolie: Een huiveringwekkende Oosterse Fakirshow. U zult versteld staan en met verbazing gadeslaan hoe deze magische fakir met zijn eigen lichaam omgaat. Als een van de weinigen ligt hij met zijn rug op vlijmscherpe glasscherven waarna op zijn buik een puntig spijkerbed gelegd wordt en als climax komen hierop 1 of 2 mensen uit het publiek te staan ! Ook vuurvreten en vuurspuwen is aan deze fakir toevertrouwd en natuurlijk nog vele andere bizarre trucs. Welke .... dat moet u zelf maar gaan zien. Ali Glasolie presenteert zijn show doordrenkt met een vleugje humor.


 

Workshop.

Ook geeft Vincent van Leth workshops in diverse disciplines aan volwassenen maar ook aan kinderen. Het is fantastisch om te zien hoe uw gasten binnen een half uur met 3 ballen kunnen jongleren en in even zo'n kort tijdsbestek een kleine fakirshow opvoeren of de andere gasten in volle verbazing laten door het tonen van een onbegrijpelijke illusie.