Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Willem Reimers

Na cum laude geslaagd te zijn op de Steigenberger Hotelfachschule begon zijn carrière in Zwitserland. Na in verschillende Zwitserse hotels gewerkt te hebben, zwaaide Willem Reimers uiteindelijk de scepter over Grand Hotel Beau Rivage in Interlaken. Na zijn terugkeer in Nederland stuurde Reimers verschillende luxe hotels aan, om uiteindelijk als general manager te gaan werken voor de parel van zijn carrière: The Grand in Amsterdam. Een vijf sterren de luxe hotel, welke hij niet alleen in Amsterdam maar ook ver buiten de landsgrenzen op de kaart heeft gezet. The Grand werd gefrequenteerd door wereldsterren, regeringsleiders, captains of industry en andere hoogwaardigheidsbekleders van over de hele wereld. Jacques Chirac sliep er, maar ook Michael Jackson, Bill Clinton en Mariah Carey.

De afgelopen jaren is Willem Reimers samen met Herman den Blijker veelvuldig te zien in een zeer succesvolle reeks televisieprogramma’s. Reimers en den Blijker begeleiden ondernemers door het hele land om van hun zaak een succesvolle en winstgevende operatie te maken. Waarbij de flamboyante Willem Reimers niet alleen kijkt met “hospitality-ogen” maar zijn focus ook legt op sales & marketing.

Behalve zijn werkzaamheden voor televisie, brengt Willem Reimers de liefde voor het vak over op de volgende generatie. Etiquette en omgangsvormen zijn niet alleen van toepassing in de horeca maar juist ook in het bedrijfsleven, voor professionals die dagelijks in contact zijn met hun klanten.

Willem Reimers verzorgt op onnavolgbare wijze zeer inspirerende lezingen, bedrijfstrainingen en masterclasses.

Hoewel veel mensen de sympathieke Willem Reimers kennen van televisie, is hij van oorsprong een van Nederlands grootste experts in de hotellerie & gastronomie.

Kenmerken
Betrokken, Communicatief, Creatief, Deskundig, Professioneel, Zakelijk