Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact  

Pascal Redeker

We stellen ‘m graag aan u voor: Pascal Redeker, het op 15 juni 1985 geboren multi zangtalent uit Medemblik. Op jonge leeftijd won Pascal zo ongeveer alle regionale talentenjachten met zijn verbluffende zangkunsten. Op zijn 12e begon hij te draaien met zijn eigen drive-in show, en in het café van zijn ouders is het zingen en draaien hem met de paplepel ingegoten. Met deze basis ervaring op zak, ging Pascal draaien door heel Nederland en al snel werd hij geboekt als “Zingende DJ”. Hij heeft jarenlang gedraaid en gezongen in de Moskitobar in Westendorf (Oostenrijk), en is een van de vaste DJ’s/zangers van de Apres Skihut Rotterdam geweest. En tegenwoordig is Pascal nog steeds 1 van de vaste huiszangers van café Bolle Jan in Amsterdam, het café van de familie Froger.

Van Sony Music Entertainment kreeg Pascal zijn eerste platencontract. En samen met Sony Music Entertainment zijn ze volop singles gaan maken. Zijn eerste single ”Verliefd” is een frisse track, die toegankelijk is voor een breed publiek. En heeft het daarom ook heel goed gedaan als eerste single. Vol energie kwam daar de tweede single “Geniet Van De Dag” die door alle grotere en kleinere radio en tv zenders volop gedraaid werd en nog steeds vandaag de dag gedraaid wordt! Ook kwam de heerlijk dansbare “Geniet Van De Dag” op heel veel verzamel albums te staan als Hollandse Nieuwe, De Aprés Ski Hut CD e.v.a. De derde werd een ballad en kreeg de titel “Weg Van Mij“. Een heel erg mooi langzaam en gevoelig nummer wat voor de tijd van het jaar (najaar) dat die single uitkwam heel goed het donkere weer in gevoel weerspiegelde. Nu is het tijd voor single nummer vier. Een geweldige zomerplaat die mede dankzij medewerking van DJ Maurice, de beste feest DJ van Nederland, tot stand is gekomen. “Dansen Tot De Zon Opkomt” laat menige voet van de vloer doen gaan en alle heupen zwaaien. En uiteraard is er, net als bij de vorige 3 singles, weer een super leuke clip gemaakt die op Youtube, TV Oranje en Tros Sterren.nl te zien is!

Pascal heeft in 2012 tevens meegewerkt aan Toppers In Concert in de ArenA. Hij stond daar met 4 collega’s in de Half Time Show voor 67.000 mensen en dat 3 avonden achter elkaar! Pascal heeft daarmee bewezen ook op het grootste podium van Nederland het feest te kunnen maken. Daarom Is Pascal het ultieme feestbeest om jouw feestje in beweging te krijgen!