Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Dennie Christian
In maart 1973 kwam Dennie’s eerste single „Jede große Liebe hat ein Happy-End“ uit.  De fanclub besteedt met een reeks artikels onder de titel ‚30 jaar Dennie Christian’ aandacht aan zijn jubileum – en natuurlijk ook op de fanclubmeeting eind van dit jaar. De artikels ontvangen leden als bijlage van de infobrieven.

Nieuwe single: “Kunnen wij het maken”
Dennie Christian is in opperbeste carnavalsstemming . Met de “Bad Brothers” heeft hij  het feestnummer van het jaar opgenomen: “Kunnen wij het maken”. De single is bij HJDM Music verschenen, het bestelnummer is HJDM 4001132. Het tweede nummer op de cd-single, die via de handel in Nederland en België verkrijgbaar zal zijn, is de karaoke-versie van het Apres-ski liedje.

“Schlagerfestival” haalt meer kijkers voor de buis dan het „Nationaal Songfestival“
De eerste aflevering van het „Schlagerfestival“ heeft meer kijkers voor de buis gehaald dan het „Nationaal songfestival“. Volgens de NOS is het Schlagerfestival van Dennie Christian, dat op vrijdag om 20.35 uur op Nederland 2 (TROS) werd uitgezonden, door 812.000 mensen bekeken. Het marktaandeel lag bij 12 procent, de kijkersdichtheid bij 6. Het „Nationaal songfestival“ dat op zaterdagavond eveneens op Nederland 2 te zien was, bereikte 647.000 kijkers (marktaandeel 10 procent, kijkersdichtheid: 4).

Actueel album: Voor altijd
Het actuele Nederlandse album van Dennie heet “Voor altijd”. Twaalf songs staan op de cd die een jaar geleden voor het eerst verkocht werd. Ondertussen werkt Dennie aan een nieuw album, dat bij HJDM zal uitkomen