Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Grad Damen
Over Grad Damen hoeven wij u niet veel meer te vertellen.
Deze Nederlandse Schlagerkoning stond de afgelopen 2 jaar met maar liefst 8 singles hoog in de hitlijsten van Nederland. En ook is Grad niet meer weg te denken op Radio en T.V.

Het begon voor Grad enkele jaren geleden in Café "Bolle Jan", het wijd en zijd bekende café van de vader
van René Froger.
Grad Damen voelde zich er als een vis in het water en stond regelmatig achter de microfoon tot groot plezier van de aanwezige muziekliefhebbers.

Op veler verzoek is Grad Damen de opnamestudio ingegaan en werd de eerste single "Alisha" opgenomen en kreeg, in oktober 2000, in de MEGA Top 100 een hoogste notering van maar liefst nummer 22.

Zijn tweede single "Amore" behaalde in februari 2001 een Top 20 notering in de Mega Top 100.

30 maart 2001 was een belangrijke dag in het leven van deze sympathieke zanger, want toen verscheen zijn debuutalbum, "In Jouw Ogen". Grad Damen bewees met dit album dat Nederland
een volkszanger rijker is.

Grad’s derde single "Porque Te Quiero", afkomstig van "In Jouw Ogen", komt in de zomer van 2001 ook hoog in de diverse Hitlijsten.

Op 26 oktober 2001 komt de vierde single van Grad uit met de titel: "Heb Ik Jou Niet Eens gekust?". Deze single stijgt door naar nr. 11 van de MEGA TOP 100.

11 januari 2002 komt de vijfde single "Ik Wil Met Je Dansen Heel De Nacht" uit en behaalt wederom de Top 20. Tevens bevat de single 3 Bonustracks welke niet staan op het nieuwste Album van Grad.

Dit 2e Album met de Titel: "Dromen Worden Waar" is 31 januari 2002 verschenen. Het album komt de eerste week van februari op maar liefst nr. 26 in de ALBUM TOP 100 binnen.
Als Bonus bevat deze CD tevens voor de fans een CD-Rom met daarop een uniek Fotoalbum met ruim 175 Foto’s van Grad Damen.

Begin april 2002 is de zesde single "Hallo Ik Hou Van Jou" verschenen. Dit vrolijke nummer stijgt gelijk alweer door naar een Top 20 Hitnotering.
Als tweede nummer bevat de single het nog niet eerder uitgebrachte nummer "Naar De Horizon".

Juli 2002 is er een CD Maxi van Grad Damen uitgekomen met 5 nieuwe nummers, waaronder de single "Selina". Dit zomers getinte nummer bereikt zelfs nr. 5 in de MEGA TOP 100 en luidt weer een nieuwe fase in, in de successtory van Grad Damen.

4 oktober j.l. kwam de single: "Ik Denk Altijd Nog Aan Jou"uit, welke is opgenomen met aan de piano niemand minder dan Jan Vayne.
Op deze sterke Nederlandstalige ballade begeleidt de creatieve pianist en virtuoos Jan Vayne
Grad Damen op zijn eigen spontane manier. Dit nummer bereikt in november de 16e plaats in de MEGA Top 100.

24 oktober j.l. verscheen Grad’s nieuwste Album "Altijd Samen". Van dit Album zijn de productie, arrangementen, opnamen & mix gemaakt in de "Rooftop Recording Studio" in Enschede door Grad´s nieuwe en enthousiaste producer Edwin van Hoevelaak.
Het Album bevat buiten de singles: "Selina" en "Ik Denk Altijd Nog Aan Jou" 13 nieuwe stukken,
waarvan zeker diverse nummers weer hoog in de top zullen komen.
Dit nieuwe album van Grad Damen is dè aanrader voor de liefhebber van het Nederlandse lied!

Gelijktijdig met de release van dit album is ook Grad´s eerste "Altijd Samen Theatertour" van start gegaan, een avondvullend programma compleet met de 11 koppige Roofgarden Partyband. Deze tour ging o.a. langs uitverkochte zalen in Arnhem, Rijswijk en Den Bosch.
30 januari 2003 is Grad nog te zien in het Chassé Theater in Breda.

Nu is er speciaal voor de kerstdagen de single "Mag Het Altijd Kerstmis Wezen" uitgekomen.
Deze single is de afgelopen maand spontaan in de studio ontstaan. Het resultaat is, al zeggen we zelf, zo mooi geworden dat er besloten is de single in een beperkte oplage uit te brengen.
De reacties van de fans van Grad zijn zo overweldigend dat de single in 3 weken tijd, op 14-12-2002, doorstijgt naar nr. 13 in de MEGA Top 100.

Inmiddels weten ook diverse programmamakers van de Nederlandse televisie Grad Damen te vinden. Zo maakte Grad Damen zijn tv-debuut in het populaire tv programma "Koffietijd" en was hij o.a.
te zien in "Hoeba Hoeba Hop", "Reisje Langs De Rijn", "De Nacht van Oranje" en "Herberg de Leeuw".
Ook heeft Grad in december 2002, voor TV – Oost, een Kerstspecial opgenomen met een complete live-band.

Tevens geniet hij een ongekende populariteit tijdens de optredens in het land en kon men Grad zelfs eind augustus zien optreden tijdens het Lowlands-Festival in de Flevopolder en was Grad speciale gast tijdens de AHOY-concerten van André Hazes.