Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Mario Veltman

Mario Veltman behaalde de finale van de populaire talentenshow ‘Holland’s Got Talent’ bij SBS 6.
Al direct zag de jury in Mario de ‘Nederlandse Paul Potts’ en een ster was opgestaan. Miljoenen mensen hebben kennis gemaakt met Mario Veltman en zijn als een blok gevallen voor zijn stem en persoonlijkheid.
Een licht klassieke tenorstem met een prachtige klank, die menig hart sneller laat kloppen, en bij sommigen zelfs tranen laat stromen.

Unaniem is men het er over eens dat Nederland er een ster bij heeft die op een uitzonderlijk muzikale manier bij iedereen recht in het hart zingt. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Mario Veltman zich mag aansluiten bij de elite van de Nederlands showbusiness. Na het succes van o.a. de drie tenoren, Il Divo en Paul Potts, is Nederland klaar voor zijn eigen tenor: Mario Veltman, de enige echte ‘Dutch Tenor’!

En mocht Mario Veltman u bekend voorkomen: dat zou kunnen kloppen, want hij was jarenlang de frontman van de formatie You & Me !