Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

One Two Trio
300% LIVE 300% FEEST !

ONE TWO TRIO is de ultieme feestband die bekend werd van de top tien hits ‘Juffrouw Toos en 'Tien Kleine Tuinkabouters’.Als er een ‘feestgarantie’ zou bestaan, zou One Two Trio ‘m geven.

ONE TWO TRIO is ooit begonnen als een straatbandje. En die straat is heel groot geworden... In korte tijd groeide de band uit tot één van de meest gevraagde live feestbands van Nederland. Het trio scoorde een aantal dikke hits (waaronder "Juffrouw Toos", "Tien Kleine Tuinkabouters" en "Series Uit Mijn Jeugd") Inmiddels zijn er vijf albums uitgebracht waaronder een verzamelaar en natuurlijk het laatste album '300% FEEST!’.

ONE TWO TRIO speelt met een gitaar, basgitaar en een ‘kinderdrumstel’ van alles dwars door elkaar; van smartlap tot rock & roll, overgoten met een pittige feestsaus. Voor iedereen een feest der herkenning! Het is daarom ook niet voor niets dat Edwin Evers van Radio 538 de band in 2001 bombardeerde tot vaste huisband van het fameuze radioprogramma ‘Evers Staat Op’.

Een optreden van deze band meemaken? Bereid je dan maar vast voor...Het dampende enthousiasme van ONE TWO TRIO werkt zó aanstekelijk, dat het publiek als het ware de vierde man wordt. Zo ontstaat het typische ONE TWO TRIO-sfeertje: drie kwartier springen, zingen en swingen.

One Two Trio speelt dat wat nodig is om van een feest een echt feest te maken: van Hazes tot Stones, van Rock and Roll tot Disco en van smartlap tot Golden Oldies.

ONE: Freek van Daal Zang/Gitaar
TWO: Joris Cijffers Zang/Drums
TRIO: Rene Cijffers Zang/BasUitgebreide informatie/mogelijkheden:

1.    ONE TWO TRIO

De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! LIVE gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme, waardoor het publiek de ‘de vierde man’ wordt en ieder feest naar een hoogtepunt gaat! Niet voor niets is dit trio vaak te gast bij Giel Beelen op Radio 3FM en Edwin Evers van Radio 538 bombardeerde deze band eerder zelfs tot zijn eigen huisband!

Het repertoire is eigenlijk onbegrensd en bevat dan ook veel meer dan de eigen hits.

Disco, Rock, Pop en Swing, Nederlandstalig of Engelstalig: het repertoire wordt afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt op zowel openbare en besloten feesten. “Boek One Two Trio, altijd feest!” is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

 2.    ONE TWO TRIO’s LEVENDE JUKEBOX

Speciaal ontwikkeld voor besloten (bedrijfs)feesten. Het publiek bepaalt hierbij het repertoire en One Two Trio vult dit op de voor hen zo kenmerkende wijze in: met veel humor, interactie en enthousiasme waarbij datzelfde publiek ook een belangrijk aandeel krijgt in de uitvoering van het nummer! Juist dit aspect zorgt veelal voor hilarische momenten waarover nog lang nagepraat zal worden… Een act met een ‘heel veel lol garantie’! 

3.    DE ONE TWO TRIO KINDERSHOW

Deze show is er speciaal voor de kleintjes. Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes maar ook eigen nummers als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’. Zo herkenbaar voor het jonge publiek dat deze de liedjes direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken. De One Two Trio KINDERSHOW: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn. Speciaal voor de Sinterklaas- en Kerstperiode is er een aangepaste themashow!