Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Peter Douglas

Het winnen van de Soundmixshow-finale in januari 1987 was voor Peter Douglas de perfecte start voor een muzikale carrière. De wereldwijde release van 'Stars On Frankie' werd, mede dankzij de geweldige productie van Jaap Eggermont, een regelrechte hit. Uitnodigingen voor tv-shows en vele optredens in binnen- en buitenland waaronder Duitsland, Belgie, Frankrijk, Spanje, de Scandinavische landen en de Verenigde Staten waren het directe gevolg.

In België werd hij tijdens het 'Knokke Star Festival' geroemd om zijn zangkwaliteiten en stijlvolle presentatie en in Duitsland raakte men in de ban van zijn tv-optredens in de dicht bekeken shows van Rudy Carell, Harald Junke en Carl Dahl. Peter wist al snel een groot publiek aan zich te binden. Met de beroemde televisieorkesten van Hugo Strasser en Klaus Hallen maakte hij enkele zeer goed verkochte dans-albums en vestigde daarmee zijn naam definitief bij onze oosterburen.

Eind 1996 rolde de c.d. 'A Tribute To Frank Sinatra' van de persen, enige tijd later gevolgd door een re-release van het befaamde 'Stars On Frankie' album. Na zijn zeer succesvolle optredens tijdens de New York Marathon Run in 1996 en het verjaardagsfeest van Frank Sinatra in hetzelfde jaar in Hoboken (N.Y. U.S.A), onderhoud hij tevens een nauwe persoonlijke band met de Sinatra familie.

Peter maakte door de jaren heen zijn opwachting in vele dinnershows, waaronder het befaamde Lido te Amsterdam en als hoogtepunt The Fantasy World Dinner Show in de Hilversumse Studio 21, waar hij meer dan 100 keer een ode bracht aan zijn grote idool. Na het succes van zijn Sylvester concert op 31 december 1998 in het bekende Rhein-Main Theater te Wiesbaden (DLD) en de daarop volgende tournee, zijn de voorbereidingen voor een Nederlandse theatertournee inmiddels in volle gang.

Ook het inzingen van radio- en tv-commercials is Peter niet vreemd. Zo was en is hij te horen in vele spots voor o.a. Heineken, Verkade, Honig, Peek & Cloppenburg, Texaco, Florijn en Jacobs Koffie (DLD).

In januari 2002 werd Peter gevraagd een nieuw album op te nemen. Onder de bezielende leiding van de Duitse producer Marcus Döring werden 15 stukken opgenomen met de Paul Kuhn Orchestra en ontstaat 'Just Swing'. Een meesterwerk in zijn soort en een -volgens kenners- ideale kruisbestuiving tussen een gepassioneerd 'crooner' en een imponerend orkest.

'Just Swing' is een fantastisch album vol muzikale museumstukken en een nieuwe stap in de even succesvolle als indrukwekkende carrière van een van Europa's beste Sinatra-impersonators.