René Shuman &
Angel Eye


René Shuman is een opmerkelijke samenwerking aangegaan met popartieste Angel-Eye. Het afgelopen jaar is keihard gewerkt aan het verkennen van hun muzikale grenzen. Het resultaat? Een sprankelend, verrassend nieuw concept dat binnenkort op hun eerste gezamenlijke CD is te horen.

Wie kent hem niet! René Shuman, dè Nederlandse Mr. Rock ‘n Roll die onlangs nog zijn 15-jarig jubileum in de showbusiness vierde. En dan is daar opeens… dè muzikale verrassing van 2003, oftewel muzikale duizendpoot Angel-Eye. Zij componeerde en scoorde de afgelopen jaren vooral in België enkele hits. Zelf was zij recording artist bij EMI.

René Shuman & Angel-Eye hebben inmiddels een schatkist vol met eigen composities. Daarnaast zijn ze zeer creatief met het bewerken van reeds bestaand repertoire. Op 5 mei treden beiden voor het eerst gezamenlijk op voor 20.000 mensen tijdens het bevrijdingpop festival in Wageningen. Zij delen daar het hoofdpodium met Blöf en Krezip. Ook zijn ze diezelfde avond afsluiter (na de band Di-Rect) op het gelijknamige festival in Roermond voor 8000 mensen.

Shuman (vocals en virtuoos gitarist) en Angel-Eye (Vocals en Rock 'n Roll piano) staan samen met hun nieuwe band garant voor een spetterende show. René Shuman & Angel-Eye: Rock ’n Roll & popmuziek met een stevige dosis nostalgie. Kortom: puur genieten!

Feel Good Music!