Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Thomas Berge

Zijn grootste hobby is zingen en hij mag dat doen in een kinderkoor. Er zijn audities voor de musical ‘ De Geheime Tuin ‘ en hij wordt niet alleen aangenomen op 11 jarige leeftijd, maar ook door Johnny Sap van Studio One Records te Enschede uitgenodigd voor een demo. Johnny is razend enthousiast en de hoofdrol als Oliver in de gelijknamige musical is het resultaat.

In 2003, 13 jaar oud, is hij het middelpunt van een marketingconcept bij Postorderbedrijf Neckermann Nederland. Het resultaat van ‘ Mijn Luchtballon ‘ is de uitlevering van minimaal 800.000 geluidsdragers oftewel 11 x platina !!!

Anno 2006 zorgen de singles ‘ Een Glimlach’/ ‘Als jij lacht’ / ‘De Mooiste’/ ‘Als een mooie Droom’, maar ook de drie CD albums en de drie DVD albums “Thomas Berge In Holland’ ‘Thomas Berge in Oostenrijk’/‘ Thomas Berge in Spanje ‘ in combinatie met CD album ’ De Mooiste’ en vele tv shows voor een sterk stijgende populariteit NB: In 2005 alleen al twee keer een 30 minuten durende TV special bij de TROS.

Absoluut hoogtepunt in zijn nog prille carričre is het toekennen van de Zilveren Harp 2005 door Stichting Conamus uitgereikt tijdens een live optreden met het Metropole orkest op 06 februari 2006 door Jochem van Gelder. Thomas is daarmee de jongste Zilveren Harp winnaar ooit !

2006, een jaar met WK voetbal single “Val aan “, ‘Bellen’ Jij bent mijn leven ‘ In december 2006 is de release van de single ‘ Heel even “ van het nieuwe album ‘ Geloof in je Dromen’ Dit album kent als noviteit een 2e CD waarmede de koper zijn favoriete repertoire van Thomas kan downloaden en op deze wijze een geheel persoonlijk album van Thomas in huis heeft. Een Volkswagen Fox werd in januari 2007 onder de kopers van het album verloot.

* Vrijwel elke tv show heeft inmiddels Thomas Berge uitgenodigd als gast !

12 januari 2007 maakt Thomas met zijn Russische schaatspartner Nina een spraakmakend debuut in de SBS 6 TV show ‘ Sterren Dansen op het IJs ‘ De debuutkür word door de jury beloond met 2 x een 10. Een kijkdichtheid van ca 1.3 miljoen kijkers per uitzending zorgt voor een onwaarschijnlijke populariteitsopmars in zowel ons land als België. Thomas eindigt uiteindelijk op de 3e plaats in deze serie.

11 maart 2007 start de tv show ‘Just the Two of Us ‘ bij TIEN met Linda de Mol en Gordon , waarin 9 bekenden uit de RTV wereld werden gecoacht door een bekende vocalist(e). Thomas coacht ‘soapy’ Peggy Jane de Schepper gedurende 4 tv shows.

Juni 2007 Thomas neemt deel aan ‘ Toppers te Paard ‘ oftewel in 6 weken een spoedcursus paardrijden met als finale het ruiterdebuut tijdens het CSI Twente 16 juli. RTV Oost registreert de inspanningen met attractieve beelden als resultaat.

Inmiddels zijn de opnames voor de bioscoopfilm ZOOP in Zuid Amerika in het Ouwehands Dierenpark te Rhenen gedraaid (premičre juli 07) Thomas vertolkt daarin niet alleen een rol, maar zingt ook de titelsong “De wereld ben jij “.

In 2007 verder in planning de release van een drietal singles, een album, een DVD alsmede een Duitstalig album. De opnamen voor de TV soap starten najaar t.b.v. TROS TV 2008. 

Thomas Berge, een absoluut begaafd muzikaal talent, straalt een uiterst aanstekelijk enthousiasme uit welke resulteert in honderden mailtjes per dag naar zijn site.

Thomas;

Ik zal me even voorstellen...

Ik ben Thomas Berge en ik woon met mijn ouders en mijn broertje Rens in Haaksbergen.
Ik ben op 25 januari 1990 geboren in Enschede.

Mijn grootste hobby is natuurlijk zingen en dat heb ik niet van een vreemde. Mijn vader speelde toen ik geboren werd al in een band " Bitter Kind". Deze band nam toen al plaatjes op, maar ze hebben nooit in de Top 100 gestaan.
Mijn vader speelde vervolgens in een band met z’n collegae van z’n werk, zeg maar voor de lol, Care 4 U, hier speelt hij nu niet meer in, want hij heeft met "Bitter Kind" weer een nieuwe start gemaakt.

Ik maak graag muziek met mijn broertje Rens op mijn slaapkamer, hij slaat z’n stokken kapot op het drumstel en ik speel gitaar.

Ik heb natuurlijk ook nog andere hobby’s. Ik sport erg veel en sinds kort ben ik druk aan het fitnessen. Ik wandel veel met onze hond, Cuby. Hij is een Golden Retriever, hij is erg ondeugend en vreselijk lief en hij speelt het liefst de hele dag.

Ik hou ook van computeren, zoals racespellen en muziekprogramma’s.
Mijn lievelingseten is lasagne, dit heb ik voor het eerst gegeten toen we op vakantie waren in Italië.

Waar ik een hekel aan heb is liegen, geweld en oorlog.

Natuurlijk vind ik het gaaf wat me nu allemaal overkomt. Door de promotie van mijn muziek en natuurlijk het winnen van de Zilveren Harp 2005, waar ik ongelooflijk trots op ben,ben ik al vaak op radio en TV geweest.
Het leukste van optreden vind ik dat je er mensen blij mee kunt maken, dat is écht een kick! Ik heb intussen al aardig wat optredens meegemaakt met een groot publiek en als je dan voelt dat iedereen uit z’n dak gaat van de dingen die je op het podium doet, dan denk ik, ja...dit is wat ik wil!

Ik hou echt van Nederlandstalige muziek. Heintje is al heel lang mijn grote voorbeeld. Ik heb van mijn vader oude LP’s van hem gekregen en die zijn echt gaaf. Heintje was al op z’n 13e hartstikke beroemd en maakte heel veel hits. Dat was in de 60-er jaren.